© 2017 per Allotjament Turístic Cal Minguell. Creat amb Wix.com

Guixers
La Coma i la Pedra

El municipi de La Coma i la Pedra, amb una població de 261 habitants, és el segon nucli de població de la Vall de Lord. Dins del municipi de la Coma i la Pedra es podrà gaudir de les Fonts del Cardener, de l'església romànica (S.X) de Sant Sadurní de la Pedra, a part de l'estació d'esquí del Port del Comte. La Coma i la Pedra està format pels nuclis de La Coma, la Pedra i el Port del Comte.

El poble de Guixers, amb  una població de 146 habitants, és el municipi amb major extensió de la Vall de Lord i en el qual hi transcorre el riu de Valls, nascut a Gósol (Berguedà), en el qual es pot gaudir del bany i la pesca. El municipi de Guixers està format per set parròquies: Vilamantells, Castelltort, Guixers, Valls, La Corriu, Sisquer i Montcalb.

UBICACIÓ

Trobem ubicat l'allotjament turístic Cal Minguell dins del nucli de Sant Llorenç de Morunys, Solsonès, Catalunya. Més concretament, ens trobem dins de la Vall de Lord

La Vall de Lord,
un espai de natura
Sant Llorenç de Morunys

La vil·la de Sant Llorenç de Morunys, amb una població de 966 habitants, és el municipi més gran de la Vall de Lord. En aquestes contrades podreu gaudir del seu nucli antic, així com del seu monestir juntament amb el magnífic altar dels Colls, de l'època barroca, i del gran ambient que es respira pels carrers d'aquest bonic indret, així com també del Museu, ubicat als claustres del Monestir i del Santuari de Lord.

Dins de la meravellosa Vall de Lord, formada pels nuclis de Sant Llorenç de Morunys - que és con trobem ubicat l'allotjament turístic Cal Minguell -, La Coma i la Pedra; i Guixers, i envoltada per les serres del Port del Comte, del Verd i de Busa, i naixement del riu Cardener; trobaràs una oferta turística desenvolupada en un preciós marc natural, la bellesa de la qual et captivarà des del primer moment.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now